Jdi na obsah Jdi na menu
 


Koťátka G´vrhu se představují...

16. 10. 2009
Koťátkům je 24 dní  

Kočičíci už začali vylézat ze svého pelíšku z krabice v našem pelíšku  a mají snahu lézt nám po posteli :-) Museli jsme Perchtičce na ty tři neděle pronajmout kus našeho "letiště", protože je na nás tak fixovaná, že jinde se v bezpečí necítila a tahala koťátka chaoticky po bytě.  Jen s námi v pelíšku jí bylo s koťátky dobře.
Dnes se už ale musí  přestěhovat, abychom už se pořádně vyspali a nemuseli se bát že zalehneme mimíka, který náhodou vyleze z krabice. Nové místo mají sice také v ložnici, ale v rohu místnosti u skříně, kde má i jejich maminka stále pocit bezpečí.
Proto jsem nafotila včera večer spoustu fotek ještě z pelíšku v posteli, kde se koťátka narodila a do dneška tam bydlela. Proto jsou také koťátka tak pěkňoučká a i jejich pelíšek tak  čisťoučký, aby s námi mohla sdílet lože :-)

Miminka také musela dostat svá jména, abychom je mohli nějak oslovovat :-)
Bohužel opět není ještědobře znatelné, kdo je kluk a kdo holka, ale je to jedno, ne? Pohlaví určí zase až náš pan veterinář tak za 14 dní. I on vždy tápe, při určování zda jde  o kočičku či kocourka. Máme však vyzkoušené, že holky i kluci jsou všichni stejně přítulní mazlíci.

Představuji Vám tedy naše miminka kočky domácí vrhu G´von Wonischen:

GARFIELD(ka) - holčička

Zrzečka Gárfí má krásnou širokou hlavu, krátké bílé ponožky a bříško. Je to opravdu veselá kopa a šílený mazel už od mrňava. Zdá se, že to bude opravdová důstojná kočičí osobnost, jelikož se nikdy neúčastní bojů o maminčiny cecíky, jako první vyhledá ten nejlepší a vklidu si užívá mlíčka.

Obrazek

Obrazek

Obrazek


GABRIELA - Gabi - holčička

Zrzavo bílá Gabi má pravidelně rozložené barvy, což jí tvoří velmi roztomilý kukuč. Připomíná mi její babičku Zbyškulku, když byla malé kotě - hotová dámička. Je to trošku ukníkané kotě, které musí mít co si zamane - zkrátka  rozmízaný mazánek. Také si jí maminka náležitě hledí!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

GÁNDHÍ - kluk

Gándí je černé koťátko s velmi krásnou kresbou bílé náprsenky, bílými ponožkami, bílým čumáčkem a černou bradou. Tenhle nebojácný rozumbrada ač drobnější postavy se vůbec nebojí ani našeho dobrmánka ani ničeho jiného. Spolu s Guliverem jako první objevovali cesty do neznáma - do nejbližšího okolí pelíšku. I přes svoji živou náturu se moc rád mazlí a uvidí-li mě nad pelíškem, přijde se hned "popusinkovat".

Obrazek

Obrazek

GRÉTKA (Grétík) - kluk

Grétík je z většiny bílé koťátko se zrzavými zády, v kterých však jsou bílé pruhy. Je to nejmazlivější mazel ze všech. Jen co uslyší můj hlas žene se z pelíšku hlava nehlava, začne vřískat a utiší ho až to, když ho pochovám. Páníček o něm říká, že kouká jako ufon...  Bude to jistě velmi  milé společenské koťátko, už teď si hoví v klidu na gauči...

Obrazek

Obrazek

Obrazek


GULIVER

Tenhle černý pohodář s bílou náprsenkou,  bříškem, ponožkami a bílou bradou je klidné koťátko, které se zbytečně hlasitě neprojevuje, rádo se sice mazlí ale s heslem "nic se nemá přehánět" se zase v klidu odkolébá samo do pelíšku a spokojeně usne.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Všechna koťátka se těší do svých nových domovů!

Obrazek