Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gárfí a Gábi jsou v novém domově

18. 11. 2009

Obrazek

Dnešní noc strávila slečna Garfíeldová již v novém domově. Včera si ji odvezli moc příjemní mladí manželé z Plané u Mariánských Lázní.  Po cestě domů prý byla malá číča poměrně hodná, před spaním jen trošku pomňoukávala a ráno ji našel páník na gauči :-)
Přejem Ti Gárfí, ať se ti v novém domově líbí a nezlob svoje nové lidi!!!

Dnes jsem odpoledne podruhé odčervovala zbylých 9 koťátek a i naše dospělé 4 kočky. Odčervovací pasta nejvíc nechutnala Doubravce, vrčela a plivala ji. Chudák Johánek, musel pozřít díky své velké váze pasty pomalu dvakrát tolik.
Ale když za odměnu dostali všichni salám, brzy svá uražená očka opět rozjasnili. Zato koťátka se skoro ani neotřepala a pastu běžela zajíst masíčkem z konzervy.

Obrazek


No a k večeru jsme odvezli do nového domova další holčičku,  zrzavobílou Gábinku. Ve Štítarech, kde bude Gábi  s dalšími celkem 6-ti kočkami a svými lidmi Petrem a jmenovkyní Gábinou bydlet, to už dobře známe, už tam bydlí naše Evička von Wonischen - Gábinky starší sestra. Eva už vyrostla, že bychom ji pomalu ani nepoznali. Gábi se rozhodně nudit nebude, v jejím novém domově bydlí též tři odrostlejší koťátka, která se zde narodila jejich mamince Madlence. Bohužel Madlu před nedávnem přejela spěchající sanitka, tak se Gábi malinko "vetře" teď na její místo.
Po "vybalení" Gábinky z přepravní tašky se začla hned čile rozhlížet po domě. Začla prozkoumávat, co se dalo a ježila se na ostatní, prozatím cizí kočky. Přejem ti Gábi, ať si brzo doma zvykneš a netouláš se na silnici!!!