Jdi na obsah Jdi na menu
 


Doubravka von Wonischen

20. 10. 2008

Doubravka von Wonischen

*12. 9. 2008

Obrazek

Ačkoli mi mí lidé vyhrožovali kastrací, zželelo se jim nebohé kočičí duše a ještě mě nechali jednou mít to potěšení porodit a vychovávat malé koťátko. Druhý letošní vrh jsem však (ač zdatná zdravá kočka) zase povila pouze jedno mládě, zato však hrající všemi barvami. Malá Doubravka se opravu pomamila a je to celá já, Zbyšulka.

Obrazek

Všech 5 rozdílů mezi námi dvěma můžete vysledovat zde na této fotografii...

Obrazek

Doubravka je raubíř, vydá za několik slušných koťat. Nebojí se dobrmana a bez ostychu terorizuje celé kočičí osazenstvo domu: svou o půl roku starší sestru Perchtičku i (teď již vykastrovaného) o rok staršího kocourka Johanku.

Obrazek

Já, jako matka rodu se teď starám hezky o všechny své doma zůstavší děti. Jsem vzorná máma, každé ráno jim po propuštění na zahradu bleskurychle ulovím a přinesu k snídani myšku. Ty konzervy a granule podle mé představy nesplňují i přes všechny reklamy plnohodnotnou kočičí stravu. Můj názor na věc znáte, 1x denně místo Activie myšku a bude zažívání fungovat jako fík! Ldé jsou ovšem jiného názoru a autoritu u mých dějí mi celkem slušně podrývají. Cpou je granulemi, konzervami, no já to nemohu ani vidět, brr.

Tak, dosti o výživě a s přáním nějakého chutného myšáka s miskou tučného tvarohu se těším na další setkání u příštího článku, jak Doubravka roste...

... Vaše kočulka Zbyšulka...