Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zprávičky od koťátek z nových domovů

1. 12. 2009
ZPRÁVIČKY Z NOVÝCH DOMOVŮ

***

V tomto příspěvku si dovoluji citovat ze zpráviček, které se slétají skoro z celých západních Čech. Zároveň podotýkám, že je mi moc líto, že od někoho nepřišla po odvezení koťátka ani jedna jediná krátká textovka :-(


GÁRFI von Wonischen z Plané u Mariánských Lázní
První mail: Dobrý den pani Kausková, včerejší cesta nebyla nejhoršií jen ten večer když jsem si šla lehnout a zavřela jsem za sebou dveře tak chvíli plakala za dveřma ale pak si šla lehnout . Ráno když dorazil manžel z práce, tak ji našel na gauči, pak uz s ním přišla do ložnice . Jinak je hodná dnes jeste pošlu fotky...

GÁBI von Wonischen ze Štítar nad Radbuzou
Gábi jsme vezli do jejího nového domova sami a viděli na vlastní oči, jak zkoumala svůj nový dům. Je opravdu velký, takže než ho prozkoumá, má do Vánoc o zábavu postaráno. Její ostatní spolubydlící kočky včetně její sestřičky Evy von Wonischen byly z Gábinky trošku překvapené, kde se tam ten mrňous vzal, ale do dnešní doby už si jistě zvykly.

Grétík alias GREG von Wonischen z Korýtek u Plas
1. sms: Ahojky, tak malej už se zabydluje, zrovna baští, už si vyzkoušel nový záchod. Psi jsou z něj hotoví, ale on je má na háku. Na teriéra dokonce vrčí :-) Je fakt strašně šikovný.
2. sms: Ahoj! .... Malej je pěknej lotr :-) - pořád by si jenom hrál, nebo něco zkoumal.

GULIVER von Wonischen
Guliver zůstává u nás doma a má se báječně, jako ostatní naši kočičáci! Je to pan kocour, rád si hraje s našimi psisky a také s ostatními kočkami včetně strýčka Johánka, který ho opravdu nešetří... od páníčka dostal Guliver jiné jméno: říká mu ČERNÍN... tak už mu to možná zůstane :-)

GÁNDHÍ von Wonischen
Zatím žádné zprávy... :-(

  HUGO von Wonischen z Ohnišťovic
První mail:
Ahoj Jani,
posílám Hugovy fotečky z nového domova. Není to žádná kvalita, vyfotit Huga je docela umění, skoro se nezastaví...Je sakramentsky rychlej, večer před spaním to bylo ve znamení "kdo z koho"- kdo bude dřív u dveří do bytu, honili jsme se naněkolikrát, než se mi ho podařilo zavřít na verandě. Žalostně tam plakal, nezbývalo než to vydržet...i Hugo za chvíli pochopil a do rána spal. Vzbudil se, až když nás slyšel šramotit. Pepík je doma, tak to ranní loučení bylo jednodušší. Snad si Hugoušek brzy zvykne. Baští dobře.
Hezký den.

HUBERT von Wonischen z HlubokéHYNEK von Wonischen  z Boru u Tachova
1) sms:
Dobrý večer, koťátko se má fajn, náš kocour si na něj musí ještě zvyknout. Jinak spinká v posteli  a hraje si. Dali jsme mu jméno Matýsek.
2) mail:
Dobrý den,Matýsek se má fajn,j e to maličký zlobidýlko,víme o něm skoro pořád, teda když nespinká:)...S velkým kocourkem si na sebe dobře zvykají:)..

HUBERT von Wonischen z Hluboké
Huberta si odvezli domů manželé z Hluboké u Klatov. Po té, co si ho u nás dali do překrásné proutěné kukaně a dostal tam a hraní i myšku, vypadal mrňous naprosto spokojeně. Poté, co prý jeho předchůdce zajelo auto, bude Hubík ubytován doma. Těším se na nějaké zprávy z jeho nové domoviny!

HAVEL von Wonischen z Dobřan
Zrzavobílý Havlík odcestoval do nového působiště v sobotu. Bude darován do rodiny, kde přišli o zrzavého kocourka, který jim umřel na leukémii. Doufejme že budou mít Havlíka také tak rádi. Teď před darováním bydlí zatím v domácnosti s kočkou, která ho prý respektuje, ale nemiluje. No, to babička Zbyšulka je něco podobného. :-)
Nová rodina nakonec Havlíka nepřijala a tak putoval do rodiny do Dobřan u Plzně, kde už nějaké kočičí osazenstvo přebývá. S novou paničkou chtěl prý dokonce spát v posteli! Ta mu ale byla zapovězena a tak musí nocovat s ostatními kočičáky... (ostatně naše kočky mají v noci postel taky zapovězenu. V současné sobě nocují na jedné "valné" hromadě na skříni.)

Honzík von Wonischen
Mazlivého Honzíka jsme odvezli k mé babičce do Rábí u Sušice. Jak se tam Honzík zabydlí, je otázkou.... doufejme že dobře a že si ho kromě babičky oblíbí také zbytek rodiny.
   Honzík se k nám nakonec po vánočních svátcích vrátil domů, nějak to v Rabí neklaplo. Jsem moc ráda, že je zpět v klidu doma, protože zrovna on byl ten nejjemější a nejvíc citlivý ze všech koťátek. Po příjezdu domů začal dovádět s bratránkem Guliverem, se svojí tetou Perchtou a samozřejmě i mamkou Doubravkou, od které začal opět sát mlíčko...

Všem Vám moc a moc děkuji za zprávy... když budete mít chuť, posílejte určitě další!!!!

Fotky
z nových domovů jsou na fotoalbu: Gárfí ZDE Huga ZDE a Hynka (Matýska) ZDE